Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sell Your Watch

 Waarom Schaap en Citroen Juweliers een uitstekende keuze is als je je horloge wenst te verkopen.

 

1

‘De beste prijs’

Door ons grote netwerk van juweliers en diverse verkoopkanalen kan Schaap en Citroen vrijwel altijd de beste prijs bieden bij het verkopen van uw horloge.

 

2

‘Transparant’

Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper. U krijgt direct geld op uw rekening of u kunt meteen een ander horloge uitzoeken.

 

3

‘Professioneel team’

We hebben een groot team van experts voor u klaar staan. Bij Schaap en Citroen verkopen wij meer dan 50 horloges per week.

 

4

 

‘Snelheid’

Binnen 48 uur ontvangt u een waardebepaling. U kan uw horloge in één van onze 15 vestigingen door heel Nederland brengen of opsturen.

 

5

‘Alle merken’

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van het exclusieve horlogemerken. Wij verkopen onder andere horlogemerken als: Rolex, Zenith, Omega, IWC, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Hublot, TAG Heuer, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet etc.

 

6

‘Since 1888’

Schaap en Citroen heeft al meer dan 130-jaar ervaring in het aankopen en verkopen van exclusieve horlogemerken.

 

 

U kunt een keuze maken uit de onderstaande vier mogelijkheden.

 

Inruilen

U kunt direct de functie “uw horloge inruilen” aanklikken op de productpagina van een horloge of u kunt een horloge uitkiezen in een van onze winkels. Tevens is het mogelijk om direct het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens krijgt u binnen 48 uur een prijsindicatie van een onze experts. Wij bieden u de best mogelijke prijs en u betaalt alleen het verschil tussen de aankoopprijs en de inruilwaarde. We garanderen de beste inruilprijs bij aanschaf van een nieuw horloge.

 

Direct verkopen

Verkoopt u liever uw horloge tegen een waardecheque of direct geld uitbetaling per bank of contant? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u ontvangt binnen 48 uur de beste vrijblijvende offertes voor het verkopen van uw horloge.

 

Consignatie verkoop

Wilt u uw horloge voor de hoogste prijs aanbieden. We bieden het horloge aan onze diverse platforms en zakenrelaties door de overeengekomen prijs. U betaalt een vaste fee plus service kosten bij de uiteindelijk verkoop. De kosten bedragen eenmalig 250 euro voor het klaarmaken van de verkoopadvertentie en een vaste fee van 10% over de uiteindelijke verkoopsom. Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper (inclusief verzekerd transport).

 

Taxatie

Wenst u een vrijblijvende waardetaxatie van onze experts? U kunt een taxatie aanvragen voor bijvoorbeeld een verzekering of omdat u simpelweg benieuwd bent naar de waarde van uw horloge. Bij Schaap en Citroen juweliers kunt u altijd vrijblijvend een taxatie aanvragen. Voor een taxatie worden geen kosten in rekening gebracht. Gebruik hiervoor ook het onderstaande formulier

 

SELL YOUR WATCH

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: